Eljövetelének jelei

Christian Chen, elhangzott: Nagyváradon, 2010. 02. 27-i konferencián, 4. rész, részlet:

[…] A Jelenések 9. fejezetében, amikor az angyal megfújja a 6. trombitát, az Eufrátesz folyónál négy bukott angyal lesz szabadon engedve. Ennek a négy angyalnak meghatározott feladata van: egy bizonyos év bizonyos hónapjának bizonyos napján megölik a föld lakosságának egyharmadát. Háromféle fegyver van a 9. fejezetben leírva. Ha az a fegyver képes kiirtani a föld lakosságának egyharmadát, az csakis tömegpusztító fegyver lehet.

Mit jelent ez? Ez egész egyszerűen azt jelenti testvérek, hogy 2001. szeptember 11-e csupán az új terrorizmus kezdete. Mikor éri el ez az újfajta terrorizmus a teljességét? Amikor az angyal megfújja a 6. trombitát. Csak az Eufrátesz közelében, amikor a négy angyal elindul, nem pusztán 3000 embert, hanem a föld lakosságának egyharmadát pusztítja el.

Láthatjuk testvérek, hogy a Haiti katasztrófa épp csak lecsengett, de a tragédia még mindig ott van. De itt a következő. Ha listát akarnánk írni az elmúlt 20 év eseményeiről, akkor a chilei földrengés lenne a legújabb bejegyzés. Tehát testvérek, hány bejegyzést akarunk még erre a listára? Ha 2001. szeptember 11-én nem ébresztett fel bennünket, akkor mit gondoltok, milyen ehhez fogható tragédia ébresztene fel? Az Úr szóljon a szívünkhöz. Azt gondolom, hogy mielőtt befejezzük ezt az alkalmat, imádkozzunk. Imádkozzunk a szentekért és az emberekért Chilében, és imádkozzunk magunkért is. Kérjük az Urat, hogy készek lehessünk, hogy amikor az Úr azt mondja „íme, eljövök hamar”, akkor tudjuk Jánossal együtt elmondani: „Ámen! Jövel Uram Jézus!”. Ez kell, hogy a mi imádságunk legyen. […]

Teljes igeszolgálat letöltése:

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.