A blogról

Mi Isten akarata?

“Szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent és Istennek kedves áldozatul, mint a ti okos tiszteleteteket. És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata.” (Róma 12:1-2.)

“Szellemi megtapasztalásunkban néha amikor válságba jutottunk, nem tudtunk győzedelmeskedni. De ha megújítjuk odaszentelésünket, akkor megújult elménk ezt megkönnyíti. Hála legyen Istennek. És mi Istennek tökéletes akarata? Isten azt akarja, hogy megismerjük, hogy mi Istennek a jó, elfogadható és tökéletes akarata. Tudjátok, hogy ennek az isteni akaratnak a mélysége tulajdonképpen egyes számú? Mi úgy gondolunk Isten akaratára, mint ami többes számú, de Istennek csak egyetlen, mindent magába foglaló akarata van. És mi Istennek a tökéletes akarata? Hogyan ismerhetjük meg? Hogyan élhetünk benne? Mi ez a tökéletes akarat? Ahogy tovább olvassuk a Római levél 12. részét, ott elmondja nekünk; Istennek a tökéletes akarata Krisztus teste.” (Stephen Kaung)

Mint Krisztus testének egy tagja közlöm ezeket a bejegyzéseket. Célom, hogy amivel engem megáldott az Úr, azt Krisztus testének többi tagjával is megosszam, testvéreim áldására, bátorítására, Krisztus testének építésére, “míg eljutunk mindnyájan az Isten Fiában való hitnek és az Ő megismerésének egységére, érett férfiúságra, a Krisztus teljességével ékeskedő kornak mértékére” (Ef. 4:13).

A blogról” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.