Krisztusban van erő

Gondoltál-e arra, életed milyen lehetne Krisztusban? A szent élet egy távoli, bizonytalan álomnak tűnik? Bár tudod, hogy “életed el van rejtve Krisztusban”, a külső dolgok lenyomnak és távol tartanak téged Isten útjától?

Hallgattál a kísértőre, aki azt mondja, hagyd abba a próbálkozást? Kudarcaidat fitogtatja, s te csak bánkódsz és sóhajtozol, és azt gondolod, egyedül kell küszködnöd tovább. De Krisztus éppen arra vár, hogy erejét a tieddé tegye!

KRISZTUSBAN van erő ahhoz, hogy szent életet éljünk, Krisztusban van mindaz az erő, amire szükségünk van! Amikor elkezdünk hit által élni, kegyelme által Ő megtart, és Krisztusban szabadok lehetünk!

Ígéreteket adott, kulcsokat börtönajtó zárához, Ő megnyitja a bezárt kapukat és ablakokat. Ő azt akarja, hogy szentek legyünk, és azt ígéri, hogy maga Krisztus fog lakozást venni bennünk, hogy az Ő dicsőséges életét éljük!

KRISZTUSBAN van erő ahhoz, hogy szent életet éljünk, Krisztusban van mindaz az erő, amire szükségünk van! Amikor elkezdünk hit által élni, kegyelme által Ő megtart, és Krisztusban szabadok lehetünk!

Istennek van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza reád és énrám. Meg tud őrizni a bukástól, és szeplő nélkül Önmaga elé tud állítani. Ő meg fogja őrizni azt, amit nála letettem, arra a napra. Betölt Szellemével és az Ő teljességével, s mi ezt kiáltjuk:

Dicsőség és tisztesség, erő és hatalom az egyedül bölcs Istené!  Dicséret és hálaadás fakad fel szívünkből az Ő mérhetetlen Szeretetéért!

KRISZTUSBAN van erő ahhoz, hogy szent életet éljünk, Krisztusban van mindaz az erő, amire szükségünk van! Amikor elkezdünk hit által élni, kegyelme által Ő megtart, Krisztusban tiszták és szentek lehetünk. KRISZTUSBAN SZABADOK LEHETÜNK!

forrás: http://www.abigailmiller.com/html/in-christ-there-power.html

szöveg és dallam: Abigail Miller

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.