Kik és hogyan várták Urunk első eljövetelét?

Stephen Kaung

Ha az Úr eljövetelére gondolunk, van valami, amiben Isten azt akarja, hogy az Ő népe együttműködjön és együtt munkálkodjon Vele. Ígérete mindig igaz. Vissza fog jönni, bármi is legyen, de visszatérése előtt megosztja gondolatait és szívét azokkal, akik közel vannak Hozzá. Az Úr titka azokkal van, akik Őt félik.  Tehát, kijelenti gondolatait az Ő népének, számítva arra, hogy ők cselekednek, és felveszik a terhet, és imádkoznak végig, amíg Ő visszajön. Ilyen kell, hogy legyen a hozzáállásunk.

(…) Ami Urunk Jézus első eljövetelekor történt, az fog történni második eljövetelekor is. Urunk Jézus első eljövetelekor Isten felkészített egy kevés embert – nem sokat. Nem neves emberek voltak, hanem közönséges emberek, akik nem az erősek, hanem a gyengék közül valók voltak. Isten támasztott keveseket, és ez a néhány ember igazán várta és előmozdította Urunk Jézus első eljövetelét.

(…) A szeretet megnyitja az utat a Messiás eljövetelének. Tehát, amire Isten vár az, hogy népe között szeretet legyen, hogy népe oly mértékben szeresse Őt, hogy készek legyenek még az életüket is feladni Őérte. Ez az, amit az Úr keres ma. A Szeretet visszavonzza a Szerelmesét.

Teljes cikk: Várjátok és sóvárogjátok az Úr eljövetelét

 

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.