Küldd el nekem a számlát

Amerikában – és talán máshol is – annyian mondják ezt: „Tedd próbára Jézust, tedd próbára Istent!” Az ilyenek piszmogók, kísérletezgetők, kóstolgatók. Olyanok, mint a kis nyúl, aki, ha a fél tucat lyukból az egyiket betömik, beiszkol egy másikba! Nem! A kereszttől nincs menekvés. Nem „teheted próbára” Jézust. Ő nem azért van, hogy kísérletezgessünk vele. Krisztus nincs próba alatt. Te viszont igen. És én is. Ő nincs! Isten feltámasztotta Őt a halálból és örökre megszilárdította istenségét, elpecsételte Őt, és mint Úr Krisztust a jobbjára ültette. Adj át Neki mindent, és meg fogod tapasztalni, hogy az életed elkezd majd növekedni, felemelkedni. Csodálatos módon kivirágzol.

Ha egy vagy azok közül, akikre Isten ráhelyezte kezét, hogy mélyebb, hatékonyabb, teljesebb élete legyen, akkor hajlandó lennél elmondani egy ilyen imát: „Ó, Istenem, dicsőítsd meg Magadat az én költségemen. Küldd el nekem a számlát – bármennyi is az, Uram, nem szabok árat. Nem alkudozok, nem üzletelek. Dicsőítsd meg Magadat! Viselem a következményeket.” ?

Ez az imádság egyszerű, de mély, csodálatos és erőteljes. Hiszem, ha el tudod mondani ezt az imát, egy rámpa lesz a számodra, ahonnan magasabb magaslatokba és kékebb egekbe emelkedhetsz a Szellem dolgaiban.

forrás: http://www.neve-family.com/books/tozer/FiveVows.html

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.