Isten gyermekeinek dicsőséges szabadsága

A. B. Simpson

“Isten gyermekeinek dicsőséges szabadsága” (Róma 8:21)

Minden tekintetben fölötte állsz az énnek és annak, hogy önmagad tetszését keresd? Fölé emelkedtél a körülményeknek úgy, hogy azok már nincsenek rád hatással? Fölötte állsz a betegségnek és a gonosz erőinek, amelyek fizikai életedet le akarják húzni az ingoványba? Ezek az erők itt vannak körülöttünk és ha megadjuk magunkat nekik, azok nagyon hamar elborítanak bennünket. Isten nem rombolja le a betegséget és annak fájdalmat okozó erejét, hanem föléje emel.

Fölötte állsz már az érzéseidnek, hangulataidnak, érzelmeidnek és lelkiállapotodnak? Tudsz megingathatatlanul haladni előre mindenféle időjárási körülmény között?

A hárfa, attól függően, hogy milyen ujjak játszanak rajta, vagy fülsimogató dallamot vagy fület bántó hangzavart ad ki. Ha hárfád húrjain a sátán keze játszik, micsoda visszataszító hangot tudnak produkálni! De engedd csak, hogy a húrokat az Úr ujjai simítsák végig, akkor mennyei muzsikát fognak árasztani.

Fölé emelkedtél az embereknek, úgy, hogy már senki sem uralkodik fölötted, és senkihez sem kötöd magad, egyedül csak az Úrhoz? Szabadon megállsz az Ő dicsőséges életében?

Krisztussal együtt feltámadtam, odafönt lakozom,
Itt lent Jézussal járok, és dicsőségének fényét és szeretetét sugárzom szerte szét.

forrás: Simpson Devotional

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.