A kenet Szelleme

“Tudtok a Názáretből való Jézusról, hogy hogyan kente fel őt Isten Szent Szellemmel és hatalommal, őt, aki jót cselekedve széjjeljárt, és meggyógyította mindazokat, akiket a vádló a maga hatalma alá kényszerített, az Isten volt ugyanis vele.” (Apcsel. 10:38, Csia)

Ha te és én valóban felkenettünk a Szent Szellemtől, akkor a jelenlétünk ebben a világban valami pozitívat kell, hogy jelöljön Isten számára. Nem jöhetünk be ebbe a világba és mehetünk ki belőle úgy, hogy ne hagyjunk valami nyomot rajta. Az embereknek ebben a világban érezniük kell valamit, amikor együtt vagyunk velük. Magának a sátánnak is észre kell vennie ezt, mert mi a Szent Szellem kenete alatt vagyunk, és itt van Jézus. Lehetetlen, hogy ahol ott van Jézus, ne történjen valami, és Jézus most a Szent Szellem által itt van a hívőkben. Tehát egyetlen keresztyén jelenléte sem lehet semleges a környezete számára.

Bármi, ami Jézustól származik, pozitív. A Szent Szellem pozitív, nem pedig negatív, és ha a Szent Szellem valóban Úr az életünk felett, akkor az életünk számítani fog valamit. Olyan befolyást fog árasztani az életünk, amely örökké megmarad. Hála legyen az Úrnak az ő Szent Szelleméért! Kérjük az Urat, hogy a kenet szabad utat kapjon az életünkben. Látod a Szent Szellem kenetének jelentőségét? Az Úr tegye ezt nagyon valóságossá a számunkra!

A Szent Szellem mindenkire hatást gyakorol, lehet, hogy egyeseket megítél, és lehet, hogy másokat megment, de semmiképpen sem maradhat semleges, és ha a kenet ott van rajtad és rajtam, a sátán számításba fogja venni. Segítsen az Úr, hogy meglássuk, hogy ez nem feltétlenül rossz dolog! Azt akarod, hogy a sátán azt mondja: ’Ó, az a férfi, az a nő nem számít. Miatta nem kell aggódni!’?

Volt egy barátom, aki, amikor csak elváltunk és máshová kellett mennünk, megfogta a kezem és ezt mondta: „Viszlát, jó öreg. Az Úr tegyen téged nyűggé a sátán számára!” Így kell lennie, ha a Szent Szellem valóban rajtunk van, mert így volt ez az Úr Jézussal is.

forrás: The Holy Spirit as the Spirit of Anointing

 

A kenet Szelleme” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.