A fügefáról vegyétek a példát

Christian Chen, elhangzott: Nagyváradon, 2010. 02. 27-i konferencián, 2. rész, részlet:

[…] Ha 1948 előtt született valaki, még nem hallhatta a figyelmeztetést. De 1948 után mindenkinek fel kell ébrednie. Néhányan az 1988-as évet jósolták, de az Úr akkor nem jött vissza. Ám a figyelmeztetés még mindig ott van, az Úr még mindig felhasználja az eseményeket, hogy felébresszen bennünket.

Tehát testvérek, amikor 1988 elmúlt, mi következett? 1989. Ha visszanézünk, láthatjuk, hogy 1989 volt az az év, amikor megállt a történelem. Emlékeztek arra, ami Kínában a Tienanmen téren történt? Sok véres esemény zajlott akkoriban. Nem tudom, itt lehetett-e látni a televízióban, de mi ott láttuk, hogy egy bátor ember áll a tankok előtt és amint ott állt, puszta kézzel megállította a tankokat. A történészek, amikor visszanéztek, azt mondták, hogy 1989 valóban olyan év volt, amikor a történelem megállt. És az egész világ meglepetésére leomlott a berlini fal. Ismét valami, ami ellentmond a politikai tudománynak.

Mi, akik ismerjük Istennek Igéjét, hogyan magyarázzuk, hogyan látjuk ezeket a dolgokat? Csak egy módon tehetjük ezt, ha visszatérünk Istennek az Igéjéhez, mert az Úr csodálatos próféciákat adott nekünk. Ezek közül némelyek az egész földön történő globális eseményekre utalnak. Ha az Igében ezt vizsgáljuk, akkor azzal a vággyal fogunk megtelni, hogy imádkozó emberekké váljunk. Ezért próbálom én is elmagyarázni ezeket nektek. […]

teljes igeszolgálat letöltése:

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.