Csapás nem közelít sátorodhoz

A. B. Simpson 

„Csapás nem közelít sátorodhoz.” Zsolt. 91:10.

Tudjuk, mit jelent az, ha valami tűzálló vagy vízálló. De sokkal nagyobb dolog „bűnállónak” lenni. Igenis lehetséges annyira telve lenni Jézus Szellemével, hogy az ellenség minden nyílvesszője lepattanjon mennyei fegyverzetünkről. Igenis lehetséges annyira ismerni Jézus jelenlétét, hogy minden tövis és tüskebokor, ami az út mellett nő, ne szúrjon bele mennyei köntösünkbe. A pokol minden ártó kigőzölgése elpárolog a Szent Szellem meleg lehelete előtt, és még a halál árnyékának völgyén is biztonságban mehetünk keresztül.

Az izzó vasalóról lepereg a rácsapódó víz, és ha hozzáérünk, hirtelen elkapjuk az ujjainkat. Ha a Szent Szellem lángra gyújtott minket, akkor a Sátán távol tartja tőlünk ujjait, és ha hideg vizet akar ránk zúdítani, lepereg rólunk, és sértetlenek maradunk. „Tudjuk, hogy valaki Istentől született, nem vétkezik: hanem aki Istentől született, megőrzi magát, és a gonosz nem illeti őt.” (1 János 5:18).

Mielőtt valaki maláriával fertőzött területre utazik, jól teszi, ha tápláló étellel erősíti meg immunrendszerét. Nekünk is naponként annyira kell táplálkoznunk és betelve lennünk Krisztus életével, hogy a gonosz ne hatolhasson be életünkbe.

forrás: Days of Heaven on Earth

 

Csapás nem közelít sátorodhoz” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .